Oversigt KST Børnekurser

KRANIO-SAKRAL TERAPI BØRNEKURSER

Brænder du for at arbejde med børn og vil du gerne være specialiseret børne KST-terapeut?- så har du chancen for at tilegne dig en bred og dybdegående uddannelse, der favner børn i alle aldre. Vores børnekurser er en fortsættelse af en KST grunduddannelse og er bygget op over tre moduler: BØRN 1, BØRN 2 og BØRN 3. Hvis du ønsker det, kan du efter deltagelse i de tre kurser, gå til en prøve og blive certificeret børneterapeut. Efter bestået prøve må du benytte vores børneterapeut certifikat. Grundlaget for kurserne er behandling af børn, men principperne kan også bruges til behandling af voksne.

Forudsætningen for at deltage er, at du har en KST-grunduddannelse.

Du kan optjene vedligeholdelses RAB points. Kurserne er godkendte hos "Foreningen af Kranio Sakral- og Kropsterapeuter", "KST foreningen", "ZoneConnection Terapeutforening", "DAKOBE" og "FDZ"

KST BØRN 1 - GRAVIDITET - FØDSEL - DEN FØRSTE TID

Synes du også, at små børn er noget helt særligt, og vil du gerne lære at hjælpe dem? Find ud af hvordan graviditet, fødsel og stress kan påvirke det lille barn og dets udvikling?

KST BØRN 3 - BØRN M/ SÆRLIGE UDFORDRINGER

I dag får børn mange diagnoser og på dette kursus vil vi gennemgå, hvad diagnoserne dækker over og hvordan vi kan behandle disse børn.


KST BØRN 2 - BØRNEHAVE OG SKOLEALDER

Vil du gerne hjælpe børn, der ikke trives, ikke udvikles alderssvarende, børn der har svært ved indlæring og børn der har ondt i kroppen eller i psyken?

KST og TUNGEBÅND

Få viden og redskaber til at hjælpe spædbørn, børn og voksne med spændinger på grund af stramt tungebånd. 
På dette kursus får du en grundig gennemgang af stramt tunge-, læbe- og kindbånd.